Evelyn Orley

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Werk aan de winkel Dit artikel staat op een nalooplijst. Als de inhoud op verifieerbaarheid gecontroleerd is, kan dit sjabloon verwijderd worden. Geef dat ook aan op de betreffende nalooplijst. Bekijk ook de bewerkingsgeschiedenis om te zien of anderen hier al aan gewerkt hebben.

Evelyn Orley is een Zwitserse golfprofessional.

Nationaal[bewerken | brontekst bewerken]

In 1988 won ze in Bazel het Omnium van Zwitserland, haar zusje Jackie won het eerder in 1984 en 1987. en werd nu beste amateur.

Internationaal[bewerken | brontekst bewerken]

Orley studeerde 'Political Science' op de Duke Universiteit van 1984-1988, waar ze o.a. tweemaal het ACC Kampioenschap won, in 1985/1986 en 1987/1988. Na haar studie speelde zij op de Amerikaanse Ladies PGA Tour. Ze kwalificeerde zich door in 1992 op Indigo Lakes in Florida op de 4de plaats van de Tourschool te eindigen.
In 1992 speelde zij ook op de Duke's Course in Woburn bij het Weetabix Women's British Open.

Carrière[bewerken | brontekst bewerken]

Orley werkte na haar studie in Zürich bij de Credit Suisse, maakte later deel uit van de afdeling 'sports management' van Executive Sports International, daarna werd zij vicepresident Institutional Marketing bij Freeman Associates Investment Management en nu is zij Senior Vice President van Marketing bij Hansberger Global Investors.